Menú setmanal

PRIMERS

Carxofes al forn amb romesco

Amanida amb poma, nous i vinagreta de fruits secs

Sopa de ceba i farigola amb crostons de pa i formatge

Putxero de cigrons, espinacs i bolets

SEGONS

Satays; broquetes de verdures i botifarra vegana amb chutney de mango

Wok d’arròs basmati, verdures i gingebre amb topping d’heura picant

Timbal de puré de patata, ou i bolets

El nostre burrito vegetarià

Beguda + Pa + Postres o Cafè Menú del dia 13,90€ iva inclòs

 

*Tots els plats del nostre menú setmanal es preparen amb productes frescos comprats al mateix dia, per això és possible que durant la setmana pugui canviar algun plat, disculpeu les molèsties.

Al El Montana sempre mirem perquè tota la nostra cuina sigui el més saludable, equilibrada i també respectuosa amb el medi ambient,és per això que a partir d’ara, els dilluns ens afegirem a la campanya “dilluns sense carn ni peix” (“Meat Free Monday”). Aquest moviment promou la reducció del consum de carn i peix en favor de la sostenibilitat del planeta.

·

En El Montana siempre miramos que toda nuestra cocina sea lo más saludable, equilibrada y también respetuosa con el medio ambiente,es por eso que a partir de ahora,los lunes nos añadimos a la campaña “lunes sin carne ni pescado” (“Meat Free Monday”). Este movimiento promueve la reducción del consumo de carne y pescado en favor de la sostenibilidad del planeta.

·

At El Montana we always make sure that all our meals are healthy, balanced and respectful to the environment, that is why from now on each Monday we will participate in the campaign “no fish or meat on Mondays” (“Meat Free Monday“). This movement promotes the reduction of the consumption of meat and fish for the sustainability of the planet.